E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 İnternet gücümü arttırmak için ethernet bağlamayı düşünüyorum ama ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz ?
İnternet gücümü arttırmak için ethernet bağlamayı düşünüyorum ama ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz ?
hackforyouoin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için ethernet bağlamayı düşünüyorum ama ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Güçlü bir wifi adaptörü alın.
emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için ethernet bağlamayı düşünüyorum ama ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Güçlü bir wifi adaptörü alın.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.464 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için Ethernet bağlamayı düşünüyorum ama Ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB Ethernet adaptörü alabilirsiniz.
emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için Ethernet bağlamayı düşünüyorum ama Ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB Ethernet adaptörü alabilirsiniz.
E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 hackforyouoin dedi: Güçlü bir wifi adaptörü alın. Genişletmek için tıkla... Ethernetin yerini tutacağını sanmıyorum hocam
hackforyouoin dedi: Güçlü bir wifi adaptörü alın. Genişletmek için tıkla... Ethernetin yerini tutacağını sanmıyorum hocam
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 363 28 Eylül 2025 #5 emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için Ethernet bağlamayı düşünüyorum ama Ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB to Ethernet kablosu veya sağlam markalardan Wi-Fi adaptörü.
emir leite dedi: İnternet gücümü arttırmak için Ethernet bağlamayı düşünüyorum ama Ethernet girişim yok. Ne yapabilirim, fikir verir misiniz? Genişletmek için tıkla... USB to Ethernet kablosu veya sağlam markalardan Wi-Fi adaptörü.
E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #6 TheMaZi dedi: USB Ethernet adaptörü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Normal ethernete göre farkı olur mu hocam ?
TheMaZi dedi: USB Ethernet adaptörü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Normal ethernete göre farkı olur mu hocam ?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.464 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #7 emir leite dedi: Normal ethernete göre farkı olur mu hocam ? Genişletmek için tıkla... Hayır.
E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #8 TheMaZi dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında pek bilgim yok hocam önerdiğiniz bir ürün var mı acaba ? Ya da alırken şuna dikkat et dediğiniz bir bir şey ?
TheMaZi dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Konu hakkında pek bilgim yok hocam önerdiğiniz bir ürün var mı acaba ? Ya da alırken şuna dikkat et dediğiniz bir bir şey ?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.464 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #9 emir leite dedi: Konu hakkında pek bilgim yok hocam önerdiğiniz bir ürün var mı acaba? Ya da alırken şuna dikkat et dediğiniz bir bir şey? Genişletmek için tıkla... Laptopta Type-C girişi var mı?
emir leite dedi: Konu hakkında pek bilgim yok hocam önerdiğiniz bir ürün var mı acaba? Ya da alırken şuna dikkat et dediğiniz bir bir şey? Genişletmek için tıkla... Laptopta Type-C girişi var mı?
E emir leite Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #10 TheMaZi dedi: Laptopta Type-C girişi var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam