OpCAT Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 78 6 Mart 2021 #11 Cubitci dedi: Marka ve modelini yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim doğru mu anladım ama...
Cubitci dedi: Marka ve modelini yazar mısın hocam. Genişletmek için tıkla... Pek emin değilim doğru mu anladım ama...
C Cubitci Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 120 6 Mart 2021 #12 OpCAT dedi: Pek emin değilim doğru mu anladım ama... Eki Görüntüle 909544 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları deneyip sonuçları yazar mısın?
OpCAT dedi: Pek emin değilim doğru mu anladım ama... Eki Görüntüle 909544 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki adımları deneyip sonuçları yazar mısın?
OpCAT Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 78 6 Mart 2021 #13 Bütün adımları denedim, sonuç hala aynı
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 6 Mart 2021 #14 Sürücü güncellemeyi deneyebilirsin. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Buradan Win7 and Server 2008 R2 Auto Installation Program olanı indir ve setup.exe ile kurulum yap.
Sürücü güncellemeyi deneyebilirsin. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Buradan Win7 and Server 2008 R2 Auto Installation Program olanı indir ve setup.exe ile kurulum yap.
OpCAT Hectopat Katılım 20 Nisan 2016 Mesajlar 78 6 Mart 2021 #15 KITT dedi: Sürücü güncellemeyi deneyebilirsin. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Buradan Win7 and Server 2008 R2 Auto Installation Program olanı indir ve setup.exe ile kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım, maalesef olmadı(
KITT dedi: Sürücü güncellemeyi deneyebilirsin. Realtek PCIe FE / GBE / 2.5G / 5G Ethernet Family Controller Software - REALTEK www.realtek.com Buradan Win7 and Server 2008 R2 Auto Installation Program olanı indir ve setup.exe ile kurulum yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım, maalesef olmadı(