Bu MB değil, Mbps oluyor. Bilgisayarınızda 9 olarak gördüğünüz değeri nerede görüyorsunuz? Speedtest'te mi yoksa indirme yaparken anlık hız olarak mı?Öncelikle 100 MB Download hızım var
Speedtest üzerinden bu hızı alıyorum, yazım yanlışı yapmışım. 100 Mbps hız alıp saniyede 10 MB indirmem lazım diye düşünüyorum en azından. Fakat Steam'de 1.2 MB indiriyorum saniyede.Bu MB değil, Mbps oluyor. Bilgisayarınızda 9 olarak gördüğünüz değeri nerede görüyorsunuz? Speedtest'te mi yoksa indirme yaparken anlık hız olarak mı?
MB ile Mbps'i karıştırıyor olabilirsiniz.
Cat5 20 metre ethernet kablosu kullanıyorum.Kullandığınız kablo türünü, metrajını belirtin. Ayrıca ethernet kartının sürücüsünü kurun, kuruluysa güncelleyin.
Ayar onarma işlemi de yapabilirsiniz;
20 metre ve kablo kalitesi wifi'den daha kötü bir sonuç çıkartabiliyor demek ki. Bağlantı problemlerinin de kaynağı bu olabilir mi?Kablo kalitesi ve uzun metraj etkiliyor gibi.
Mesafe 20 metreden kısaysa, ihtiyaç kadar kablo kullanın. Mümkünse CAT6 kabloya geçiş yapın.
TeşekkürlerKesin olarak sorunun kaynağı bu diyemem fakat bu olma ihtimali yüksek.
Hocam selam tekrardan, kurcalayarak çözüme yaklaşmış hissediyorum, öncelikleKesin olarak sorunun kaynağı bu diyemem fakat bu olma ihtimali yüksek.
Teşekkürler
Hocam selam tekrardan, kurcalayarak çözüme yaklaşmış hissediyorum, öncelikle Eki Görüntüle 413393
İnterneti gezerken yaptığım araştırmalarla böyle bir kısım buldum bu kısımda bu ayarları yaptım ve internet hızım 50 Mbps'ye çıktı ve beni gerçekten mutlu ettifakat tam verim almak için sanırım Full duplexi kullanmam gerekiyor fakat Full duplexi kullandığımda Eki Görüntüle 413394 bu simge sürekli çarpı olup düzeliyor çarpı olup düzeliyor ve internete bağlanamıyorum. Bildiğiniz bir şey var mıdır?