Sago7 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #11 Einstein dedi: Format atmayı deneyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Daha kolay bir yolu yok mu uzun iş çıkarcak şimdi. Sebebi ne ki acaba. Kasanın girişinde bir sorun olabilir mi?
Einstein dedi: Format atmayı deneyin o zaman. Genişletmek için tıkla... Daha kolay bir yolu yok mu uzun iş çıkarcak şimdi. Sebebi ne ki acaba. Kasanın girişinde bir sorun olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.409 Çözümler 566 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #12 Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü.
Sago7 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #13 Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Az önce birkaç şeyi değiştirdim geldi 2 3 sn sonra geri gitti. Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Telefon mobil verisini bağladım USB'yle, o bile çalışmıyor, olası çözüm ağ iletişimini sıfırla diyor sıfırlıyorum yine düzelmiyor. Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Telefon mobil verisini bağladım USB'yle, o bile çalışmıyor, olası çözüm ağ iletişimini sıfırla diyor sıfırlıyorum yine düzelmiyor. Intervice dedi: Denetim Masası'ndan ağ kablosu takılı görünüyorsa sürücüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Güvenlik duvarını kapatıp CMD (yöneticii olarak çalıştır) sırasıyla dener misin? Ipconfig /flushdns Ipconfig /release Ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... Son yazdığıma bakabilir misin bi Son düzenleme: 9 Mart 2024
Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Az önce birkaç şeyi değiştirdim geldi 2 3 sn sonra geri gitti. Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Telefon mobil verisini bağladım USB'yle, o bile çalışmıyor, olası çözüm ağ iletişimini sıfırla diyor sıfırlıyorum yine düzelmiyor. Einstein dedi: Sanmam Ethernet bağlantısı gözüküyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Telefon mobil verisini bağladım USB'yle, o bile çalışmıyor, olası çözüm ağ iletişimini sıfırla diyor sıfırlıyorum yine düzelmiyor. Intervice dedi: Denetim Masası'ndan ağ kablosu takılı görünüyorsa sürücüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Güvenlik duvarını kapatıp CMD (yöneticii olarak çalıştır) sırasıyla dener misin? Ipconfig /flushdns Ipconfig /release Ipconfig /renew Genişletmek için tıkla... Son yazdığıma bakabilir misin bi