Ethernet ile internete bağlanamamak

Sleeveless0

Centipat
Daha fazla  
Ethernet kablom ile internete bağlanamadığımı fark ettim. Ethernet kablomu takili bir şekilde bilgisayarımı(laptop Acer) başlatıyorum. Masaüstünde kopmadan 10 saat test ettim, internet alıyor fakat tarayiciya girip bir video baslattigimda 2 dakika sonra kopuyor ve "internet yok" hatası alıyorum. Otomatik Wi-Fi ile kullanmaya başlıyor. GeForce NOW aldım fakat bu sorun yuzunden verimli kullanamıyorum.

Sürücüler kendi sitesinden, güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemin arayüzüne girmeniz gerekli. Modemin arkasında altında Wi-Fi şifresinin bulunduğu yerde arayüz IP'si veya adresi yazıyordur. Modeli bilmediğim için şu başlığın altındadır diyemem ama LAN ayarları içinde olacak. YouTube da anlatımı olacağını düşünüyorum.
Alternatif olarak aksine IPv4'ü static IP ile deneyin. Sabit bir IP verin.
Arayüze girdim statik ip yok hepsi kapalı.ona rağmen sorun devam ediyor :( yordu bu ethernet işi beni gerçekten hiç okumasa bozuk diyip gecicem ama bir çalışıp bir calismamasi anlamsız geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı