Ethernet ile İnternete Bağlanamıyorum

Krmcrbc

Centipat
Merhabalar.
Dün yeni bir bilgisayar topladım. Windows 10 kurulumu yaptım. Anakart driver'larını yükledim, ekran kartı da aynı şekilde. Ama bilgisayarı internete bağlayamıyorum. Kabloyu takıyorum ne internet geliyor, ne de ethernet LED'leri yanıyor. Modemde sıkıntı olduğunu düşünüp, başka bilgisayara taktım bağlandı. Ağ bağdaştırıcılarına göz atayım dedim, sekmede hiç bir şey gözükmüyor, internete hiç bir şekilde bağlanamıyorum. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu kablo ile bilgisayara bağlayın. USB Tethering'i açıp, telefondan bilgisayara evin internetini paylaşın. Daha sonra, bilgisayardan Windows Update'i açın ve tüm güncellemeleri yükleyin.
Şuan aynı şekilde Windows Uptade yapıyorum ayrıca verdiğiniz link'i indirmiştim kurduğumda (The realtek network controller was not found. İf deep sleep mode is enabled please plug the cable) hatası veriyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı