Krmcrbc Centipat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 21 10 Ocak 2020 #21 Firehorse MK II dedi: Tamam, fotoğrafı attım hocam, oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi windows kurarken telefonu bağlayıp "Haydi sizi internete bağlayalım" kısmında telefonumdan interneti paylaşacağım ve kurulacak öyle mi?
Firehorse MK II dedi: Tamam, fotoğrafı attım hocam, oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi windows kurarken telefonu bağlayıp "Haydi sizi internete bağlayalım" kısmında telefonumdan interneti paylaşacağım ve kurulacak öyle mi?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #22 Evet. Paylaştığınız zaman Windows'un telefonunuzu tanıması lazım.
Krmcrbc Centipat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 21 10 Ocak 2020 #23 Firehorse MK II dedi: Evet. Paylaştığınız zaman Windows'un telefonunuzu tanıması lazım. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur acaba? Yeterli internetim olduğunu düşünmüyorum
Firehorse MK II dedi: Evet. Paylaştığınız zaman Windows'un telefonunuzu tanıması lazım. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mudur acaba? Yeterli internetim olduğunu düşünmüyorum
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2020 #24 Hocam, hocam. Ne dedim? Evin internetini paylaşacaksınız. Telefon kablosuza bağlıyken, USB Tethering'i açın.
Hocam, hocam. Ne dedim? Evin internetini paylaşacaksınız. Telefon kablosuza bağlıyken, USB Tethering'i açın.
Celik_muhmmt Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 59 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Eylül 2021 #25 Firehorse MK II dedi: Hocam, hocam. Ne dedim? Evin internetini paylaşacaksınız. Telefon kablosuza bağlıyken, USB Tethering'i açın. Genişletmek için tıkla... Ben de Ethernet'le ile internete bağlanamıyorum hocam. Kablo gözüküyor ama internete bağlanmıyor bir türlü yardımcı olabilir misin?
Firehorse MK II dedi: Hocam, hocam. Ne dedim? Evin internetini paylaşacaksınız. Telefon kablosuza bağlıyken, USB Tethering'i açın. Genişletmek için tıkla... Ben de Ethernet'le ile internete bağlanamıyorum hocam. Kablo gözüküyor ama internete bağlanmıyor bir türlü yardımcı olabilir misin?