Ethernet ile internete bağlanılamıyor

Emin.1

Centipat
İlk öncelikle iyi sosyaller, bilgisayarımda pazar gününden beri Ethernet ile internete erişemiyorum, ama sorunu anlamanız için olayı anlatmak gerekiyor. İlk başta ben AI Suite 3 ayarlarını kurcalarken RAM ayarını fulledim ve PC siyah ekran verdi. Sonra ben de BIOS'u sıfırlamak için BIOS pilini söktüm geri taktım ama yaparken 5,10 kere çalışacak mı diye test etmek için PC kabloların söküp taktım cebelleştim bildiğin BIOS'u sıfırlayacağım diye en son yaptığımda BIOS sıfırlanmıştı fakat internet yoktu. İnternet normalde Ethernet'den yeşil kırmızı ışıklar geliyordu ama onu yaptıktan sonra gelmemeye başladı. Windows bağdaştırıcı görmüyordu. İlk başta bilgisayarı aç kapat yaptım olmadı, driverları kurmaya çalıştım olmadı Realtek driverlar hata verdi hatırlamıyorum. Temiz Windows kurulumu yaptım olmadı, ctrlc ile BIOS'u sıfırladım olmadı, BIOS pilini tak çıkart yaptım olmadı. Yani kafayı yiyeceğim artık nasıl çözeceğim kablo mu bozuk yazılımsal bir sorun mu anakart mı bozuk? Ne yapmalıyım?

İlk öncelikle iyi Sosyaller, bilgisayarımda pazar gününden beri Ethernet ile internete erişemiyorum, ama sorunu anlamanız için olayı anlatmak gerekiyor. İlk başta ben AI Suite 3 ayarlarını kurcalarken RAM ayarını fulledim ve PC siyah ekran verdi. Sonra ben de BIOS'u sıfırlamak için BIOS pilini söktüm geri taktım ama yaparken 5,10 kere çalışacak mı diye test etmek için PC kabloların söküp taktım cebelleştim bildiğin BIOS'u sıfırlayacağım diye en son yaptığımda BIOS sıfırlanmıştı fakat internet yoktu. İnternet normalde Ethernet'den yeşil kırmızı ışıklar geliyordu ama onu yaptıktan sonra gelmemeye başladı. Windows bağdaştırıcı görmüyordu. İlk başta bilgisayarı aç kapat yaptım olmadı, driverları kurmaya çalıştım olmadı Realtek driverlar hata verdi hatırlamıyorum. Temiz Windows kurulumu yaptım olmadı, ctrlc ile BIOS'u sıfırladım olmadı, BIOS pilini tak çıkart yaptım olmadı. Yani kafayı yiyeceğim artık nasıl çözeceğim kablo mu bozuk yazılımsal bir sorun mu anakart mı bozuk? Ne yapmalıyım?

Anakartınızın LAN Driverlarını kurmaya çalıştınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı