B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Merhabalar. Kaldığım yurt odamda hap Lite marka bir modem var. Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile internete bağlanmıyor. Tanımlanmayan ağ yazıyor. Oyun konsolumdan da denedim oradan da bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2021
Merhabalar. Kaldığım yurt odamda hap Lite marka bir modem var. Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile internete bağlanmıyor. Tanımlanmayan ağ yazıyor. Oyun konsolumdan da denedim oradan da bağlanmadı. Ne yapmam gerek?
Björk Guomundsdottir Yoctopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #2 bugter dedi: Merhabalar. Kaldığım yurt odamda hap Lite marka bir modem var. Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile internete bağlanmıyor. Tanımlanmayan ağ yazıyor. Oyun konsolumdan da denedim oradan da bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, sorunu nasıl çözdünüz?
bugter dedi: Merhabalar. Kaldığım yurt odamda hap Lite marka bir modem var. Wi-Fi ile bağlanıyor ama Ethernet ile internete bağlanmıyor. Tanımlanmayan ağ yazıyor. Oyun konsolumdan da denedim oradan da bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, sorunu nasıl çözdünüz?
B bugter Megapat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 Björk Guomundsdottir dedi: İyi akşamlar, sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Yurt yönetimiyle konuştum modemin en solundaki porta takınca çözüldü.
Björk Guomundsdottir dedi: İyi akşamlar, sorunu nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Yurt yönetimiyle konuştum modemin en solundaki porta takınca çözüldü.