Ressul Hectopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #1 Ethernetten bilgisayarı bağlayınca bütün interneti sömürüyor bilgisayar. 20mbps alıyor ancak diğer Wi-fi ile bağlanan cihazlar 1-5 mbps arası internet alıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2016
Ethernetten bilgisayarı bağlayınca bütün interneti sömürüyor bilgisayar. 20mbps alıyor ancak diğer Wi-fi ile bağlanan cihazlar 1-5 mbps arası internet alıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?
Ressul Hectopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #3 Silinen üye dedi: İnterneti neyin kullandığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi birşey kullanmıyor, %100 hız alıyorum speedtestte kullanımda vb.
Silinen üye dedi: İnterneti neyin kullandığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Herhangi birşey kullanmıyor, %100 hız alıyorum speedtestte kullanımda vb.
U Umutmeister Ziyaretçi 9 Kasım 2016 #4 Ressul dedi: Herhangi birşey kullanmıyor, %100 hız alıyorum speedtestte kullanımda vb. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 cihaz bağlı olacak şekilde tüm sorun yaşadığınız cihazlarda deneyin.
Ressul dedi: Herhangi birşey kullanmıyor, %100 hız alıyorum speedtestte kullanımda vb. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 cihaz bağlı olacak şekilde tüm sorun yaşadığınız cihazlarda deneyin.