Ethernet kablo önerisi

Konuyu takibe alıyorum.

Bende yeni bilgisayar topluyorum ve salondan bilgisayar odasına yaklaşık 20 metre kablo çekmem gerekiyor. İnternetim 100 mbit. Eğer tavsiye edilirse alabilirim.

n11.com'dan nexans CAT6 ethernet kablosu 23 awg uçları hazır 15 metre seçtim! Alışverişin uğurlu adresi'nde fiyatlar harika!
.
Hocam tavsiye ederim. Bakır kablo. Ben nedense bu tip kablolara pek inanmıyorum. Bunun aynı satıcıda metre seçenekleri de var.

Biri 20M diğeri ise 15M. CAT7 yerine CAT 6 almanız daha iyi olacaktır. Biraz gereksiz olacaktır. Aşağıda farklar mevcut.

Konuyu takibe alıyorum.

Bende yeni bilgisayar topluyorum ve salondan bilgisayar odasına yaklaşık 20 metre kablo çekmem gerekiyor. İnternetim 100 mbit. Eğer tavsiye edilirse alabilirim.
Cat 6 bir kablo yeterli olacaktır. Nexans olabilir.

@Yener K. ben CAT 7 bakıyorumda CAT 7 kablo ile CAT 7 patch kablo arasında bir fark var mı acaba?
@300434 CAT7 ile CAT 6 arasında ne kadar fark var ki yani CAT 7 alacak bütçem var zaten.

Hocam bu kablolar daha yeni yeni piyasada diyebiliriz. Bakır kalitesi iyi olsun bence CAT 6 bunlardan iyidir. Bunları aslında yüksek hızlarda denemek lazım. Bunlar flat yapıdalar. Biraz daha hoş duruyor. Sizin için bence bakır kablo daha iyi.

Ben baseus markasından 15MT CAT6 aldım gayet kaliteli ürün zaten genel olarak baseus ürünlerini alıp beğenmeyen ya da şikayetçi olanı görmedim. 15MT 156.00TL fiyatla Gittigidiyor sitesinden bu ay aldım. Sizin içinde CAT6 yeterli olacaktır 1GB'e kadar hızları destekliyor.

10 Gbps destekleyen CAT 7 kablo 90 lira ben onu almayı düşünüyorum.

Hocam CAT 6 ile 40-50 metreye kadar bir kabloda 10Gbps alınır. İş 100M olduğu zaman 1Gbps alınır. Ama şöyle bir gerçek var ki Türkiye'de son kullanıcıya alabileceğiniz hız 100Mbps en fazla. Zaten en dandirik kablo bile bunu verecektir. 10Gbps alacak kadar zenginseniz buyurun alın.

Peki frekans ne anlama geliyor.
Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…