M Mehsa Decapat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 33 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım?
Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Mehsa dedi: Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız.
Mehsa dedi: Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız.
Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 26 Temmuz 2022 #3 Mehsa dedi: Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız. Benim de modemim diğer odada ve 40 metrelik ethernet kablosu ile çekiyorum.
Mehsa dedi: Merhaba. Modem başka odada olduğu için Ethernet kablo uzatıcısı almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ve hızda bir düşüş yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız. Benim de modemim diğer odada ve 40 metrelik ethernet kablosu ile çekiyorum.
M Mehsa Decapat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 33 26 Temmuz 2022 #4 Bilgi için teşekkürler önerebileceğiniz bir marka var mı?
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 Mehsa dedi: Bilgi için teşekkürler önerebileceğiniz bir marka var mı? Genişletmek için tıkla... Ugreen RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Mehsa dedi: Bilgi için teşekkürler önerebileceğiniz bir marka var mı? Genişletmek için tıkla... Ugreen RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Ethernet Kablo Uzatma Aparatı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr