skont4 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 201 19 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bugün yeni bir ethernet kablosu aldım ve modem ile bilgisayara bağladım sonrasında ise internetimizde genel bir yavaşlama oldu. Sorunun çözümünü bilen varmıdır?
Arkadaşlar bugün yeni bir ethernet kablosu aldım ve modem ile bilgisayara bağladım sonrasında ise internetimizde genel bir yavaşlama oldu. Sorunun çözümünü bilen varmıdır?
Pozitifdeger Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 1.522 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #2 Sisteminizde yüksek internet kullanan bir uygulama çalışıyor olabilir kontrol edin... Kablo hatalı olabilir farklı bir kablo ile deneme yapın. Artı 1 Eksi
Sisteminizde yüksek internet kullanan bir uygulama çalışıyor olabilir kontrol edin... Kablo hatalı olabilir farklı bir kablo ile deneme yapın.
froxz Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #3 Hocam kablo ile alakalı olabilir farklı kablo varsa deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi