Ethernet kablosu belirsiz zamanda gidip gelme

tuqay123321

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sa Wi-Fi'yle baglandigimda hiçbir cep telefonunda kopma olmuyor ama PC le baglandigimda bazen 3 saatte bir bazen de 10 dk da bir internet gidip geliyor. Anladigim kadariyla bu sık telefonlaк baglaninca olusan bir sorun, ama internetim 60 MB fiber optik bir internet olmamasi lazim. Kabloyu degistim falan duzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı gidip gelmeler bende de sık sık olmaya başladı ve yalnızca bilgisayarımda oluyor. Çözümünü bilen var mıdır acaba?

Aynı gidip gelmeler bende de sık sık olmaya başladı ve yalnızca bilgisayarımda oluyor. Çözümünü bilen var mıdır acaba?

Format atmayi driverleri guncellemeyi planliyorum. Ama onun disinda her şeyi denedim imkani yok. Bazen 3 saatden bir bile atiyor. Galiba evde birisi girdiginde benden tum cekilib geri geliyor. Sorun modemin malligindan olabilir baska bir PC bulub ona da kabloyla baglanicam onda da olursa probelm ya benim suruclerimde ya da bilmiyorum. Ama PC de problem olsaydi duzenli olarak 20 dk da atardi mesela. Bende zaman falan yok kafasina gore 3 saat 4saat de bir bazen 1 saat icinde 6 kez atiyor. Yayinlar kesiliyor. CS'den atiyor
yarin falan kuzenimin pc sine takicam kabloyu ondada gidip gelirse teknik servis cagiricam yok onda atmazsa bende atarsa problem pc de

@Red Kit

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…