AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Dün “ağı sıfırla” yaptım PC’de ve ondan sonra internet bir daha gelmedi. Ethernet kablosu turuncu yanıyor ama internet yok. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2025
Dün “ağı sıfırla” yaptım PC’de ve ondan sonra internet bir daha gelmedi. Ethernet kablosu turuncu yanıyor ama internet yok. Ne yapmalıyım?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.626 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 3 Temmuz 2025 #2 Driverlar yüklü mü? Artı 0 Eksi
oguzhan1981 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 275 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yok 3 Temmuz 2025 #3 AhmetTR01 dedi: Dün “ağı sıfırla” yaptım PC'de ve ondan sonra internet bir daha gelmedi. Ethernet kablosu turuncu yanıyor ama internet yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazen hız sınırlayıcıda hata oluyor Aygıt Yöneticisi'nden Auto negotiation yapıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
AhmetTR01 dedi: Dün “ağı sıfırla” yaptım PC'de ve ondan sonra internet bir daha gelmedi. Ethernet kablosu turuncu yanıyor ama internet yok. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bazen hız sınırlayıcıda hata oluyor Aygıt Yöneticisi'nden Auto negotiation yapıp tekrar deneyin.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 GoodbyeDPI varsa kaldııp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS AhmetTR01 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #5 Baya bir uğraştırdi. Hem kabloda problem vardı onu değiştirdim. Hemde driverlarda. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Baya bir uğraştırdi. Hem kabloda problem vardı onu değiştirdim. Hemde driverlarda. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.