Ethernet kablosu çalışmıyor

fukis

Femtopat
Daha fazla  
Her zamanki gibi Ethernet'e bağlı olan bilgisayarım bugün nedense bağlanmıyor. Kabloyu çıkart tak yaptim. BIOS Update yaptım modemdeki soketini değiştirdim ama hala yok internet durup dururken kablo görmemeye başladı.

Bugün olması birazcık zor ama yarın deneyebilirim bu tür problemler genellikle kablodan mı kaynaklanıyor yoksa anakarttan mı? Anakartım ASUS B650M a

Temassızlık olabilir içindeki teller kopmuş olabilir sorun Türk Telekom olabilir ömrünü tamamlamış olabilir anakarttan olacağını pek sanmıyorum.

Sorun çözüldü mü

Hocam sorun kablodaymış az önce birazcık odada katliam yaparak kısa kabloyla denedim geldi internet sonra eski kablomu topladım 10M ydi kablom bütün düzeni mahvettim bir taktım oda geldi sonra her şeyi eski düzene aldım bir baktım yine yok kablonun bir kısmında sorun var sanırım o kısmı bükünce gidiyor yeni kablo alacağım gibi duruyor 15m uygun fiyata bulursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…