Sana bu dili öğretemeyecek miyiz?
Bu arada Ethernet girişine kaliteli bir kablo taktığınızda hızınızın tamamını alırsınız. Ucuzluklardaki gibi kalitesiz olanların ucu kararıyor.
Sonuç kaç çıkıyor Windows arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yaz sonra ağ bağdaştırıcılarına gel oradan Realtek gbi Family Controller yazar ona çift tıkla gelişmişe gel oradanda Speed duplexe gel 1 Gbps seç tekrar dene.
Sonuç kaç çıkıyor Windows arama çubuğuna Aygıt Yöneticisi yaz sonra ağ bağdaştırıcılarına gel oradan Realtek gbi Family Controller yazar ona çift tıkla gelişmişe gel oradanda Speed duplexe gel 1 Gbps seç tekrar dene.
Müsait olamadığımdan geri dönüş sağlayamadım kusura bakmayın. Ortalama olarak 935-945 mbps arası bir değer alıyorum hız testinden. Dediğiniz ayarı da kontrol ettim, Türkçeleştirme yapıldığı için "Hız & İkili" olarak çeviri yapılmış sanırım. 1 Gbps bulunmadığı için 2.5 Gbps olarak ayarladım. En yakın zamanda düzelme olup olmadığına dair geri dönüş sağlayacağım.
Kasamın arka tarafında 1 adet Ethernet kablosu girişi var ve onda da 2.4 GHz yazıyor fakat ben 5 GHz internete sahibim. Oraya taksam da 5 GHz hızında verim alır mıyım? Alamıyor isem bu konuda ne yapmam gerekli? Yardımcı olursanız sevinirim.
Değer normal olmasına rağmen indirme yaparken olması gerekenden yavaş indiriyor. Ben mi yanlış yerden test ediyorum acaba hızımı? speedtest.net üzerinden kontrol sağlıyorum.