Ethernet Kablosu Görünmüyor

Anwisdom

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ethernet kablosunu anakarta takmama rağmen ethernet kablosu yok olarak görünüyor ve internete bağlanamıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? Vermem gereken bilgiler vesaire varsa söylerseniz veririm hemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi ile bağlanabiliyorum elimde wireless için ürün var onda sıkıntı yok fakat ben ethernetle bağlanmak istiyorum.
Dediğim gibi kabloda sorun yoksa, bence eternet kartın ya da sürücün sorunlu olabilir. PC'in ile ilgili detaylı bilgileri yazarsan belki konu hakkında daha kapsamlı bilgisi olan yardımcı olacaktır. Ya da kabloyu söküp başka bir porta tak bir de.

Elimde Asus B450 TUF Gaming Plus anakart var. Buna ethernet kablosu almam gerekiyor mu ? Pardon ethernet kartı.

Modem'deki portlardan hangisine taktığınızı kontrol ettiniz mi? LAN yerine WAN portuna takmış olabilirsiniz. Benim bunu anlamam 2 günümü almıştı.

Elimde Asus B450 TUF Gaming Plus anakart var. Buna ethernet kablosu almam gerekiyor mu ? Pardon ethernet kartı.
Bu sayfada bazı şeyler var bir bak istersen. Eternet kartı alman gerekmiyor hayır.
...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…