Ethernet kablosu hız sorunu

YiğitUluçınar

Hectopat
Ugreen'in 10 metrelik CAT7 kablosunu PS4 için kullanıyorum ve Superonline'ın 200 Mb/10 MB paketini kullanıyorum fakat aldığım hız 125 Mb/5 MB sizce bunun nedeni nedir?
Modem:HG255s

Hocam sizin aletinizden kaynaklandığını düşünmüyorım bende TTNET 16mbps kullanıyorum ama 5mbps hızım var. Altyapınızdan kaynaklıdır (ya da az bir ihtimal modemden)

Hocam başka kabloyla denediniz mi? Bir de konuyla alakasız olacak ama Steam'de ne kadar indirme alıyorsunuz?

Hocam başka kabloyla denediniz mi? Bir de konuyla alakasız olacak ama Steam'de ne kadar indirme alıyorsunuz?
Hocam download hızım 1-2mbps oluyor ve başka kabloyla da kablosuzda denedim ama en fazla 8mbps alabildim (kablo ile)

Bilgisayar üzerinden veya telefondan speedtest.net ile test yap bakalım PS4 internet ayarları ile mi kaynaklı. 200Mbit paketini kullanman senin o hızda kullanabileceğin anlamına gelmiyor ayrıca sana sunulan limit tavan değer o.

Hocam download hızım 1-2Mbps oluyor ve başka kabloyla da kablosuzda denedim ama en fazla 8Mbps alabildim (kablo ile)

Merhaba ben de TTNET kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum 50Mbps fiber var ama 8Mbps alıyorum maksimum bunu nasıl çözeceğiz?

Merhaba ben de TTNET kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum 50Mbps fiber var ama 8Mbps alıyorum maksimum bunu nasıl çözeceğiz?
Hocam yüksek ihtimalle altyapımızdan kaynaklı, modem kablolarını ve modemi yenilemek gerekir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…