Evimde 100/20 megabit hızlarında internet kullanıyorum. 5 metre CAT6 kablolardan ikisi arasında kaldım. KabelDirekt Alman markası olduğu için ona daha yakınım ancak Ugreen'in bakır telden üretildiği yazıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Evimde 100/20 megabit hızlarında internet kullanıyorum. 5 metre CAT6 kablolardan ikisi arasında kaldım. Kabeldirekt alman markası olduğu için ona daha yakınım ancak Ugreen'in bakır telden üretildiği yazıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Selamlar hocam konunun üzerinden bayağı geçti k bakmayın ama bende sizin gibi 2'li arasında kaldım. 100 MB 20 alıyorum sizce kabeldirekt mi yoksa Ugreen mi 10 metrelik CAT 6 almayı düşünüyorum.
Selamlar hocam konunun üzerinden bayağı geçti k bakmayın ama bende sizin gibi 2'li arasında kaldım. 100 MB 20 alıyorum sizce kabeldirekt mi yoksa Ugreen mi 10 metrelik CAT 6 almayı düşünüyorum.