Ethernet kablosu için Ugreen vs KabelDirekt

sadecekin

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 30m Ethernet kablosuna ihtiyacım var. Ev içinde kendi bilgisayarımda kullanacağım.

İkisi arasında kaldım. Sizce hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana oyunlarda ping sorunu çıkarmayacak bir kablo lazım hangisini almam gerekiyor yani şimdi

Geçen bunu aldım kesinlikle öneririm. Çok kaliteli hissettiriyor kapı kenarında sıkışmasına rağmen ezilmedi. Bayağı premium hissi de var kabloda.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-07 saat 21.39.05_1c9f0a18.jpg
    124,1 KB · Görüntüleme: 238
  • WhatsApp Görsel 2024-06-07 saat 21.39.10_6f826de9.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 198
Geçen bunu aldım kesinlikle öneririm. Çok kaliteli hissettiriyor kapı kenarında sıkışmasına rağmen ezilmedi. Bayağı premium hissi de var kabloda.

10 metre yetmiyor maalesef 30 metre almam gerekiyor
İki katlı bir evde oturuyorum modem alt katta odam üst katta modemden çekmem gerekiyor bütün evi dolanıyor resmen

10 metre yetmiyor maalesef 30 metre almam gerekiyor
İki katlı bir evde oturuyorum modem alt katta odam üst katta modemden çekmem gerekiyor bütün evi dolanıyor resmen
Eski evimde aynı problem vardı. Ethernet kablosunu elektrik kablolarının geçtiği sıva altı borudan geçirtmiştim. Eğer böyle bir imkanın varsa önce onu değerlendir. Çok faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…