Ethernet kablosu ile bağlantıya rağmen internet hızı 2 Mbps

Egemwn

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi internetime Ethernet kablosu ile bağlanmama rağmen 2 Mbps seviyelerinde geziyor bunu hızlandırmak için bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-18 204222.png
    24,5 KB · Görüntüleme: 38
Başlıkta da yazdığı gibi internetime Ethernet kablosu ile bağlanmama rağmen 2 Mbps seviyelerinde geziyor bunu hızlandırmak için bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Paketiniz kaç Mbps ve hat değerlerini paylaşır mısınız bir de hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.

Aynı şey sanıyordum

Paketiniz kaç Mbps ve hat değerlerini paylaşır mısınız bir de hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz.

Bu konularda hiçbir bilgim yok nereden bakacağımı bilmiyorum kusura bakmayın. D:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-18 205253.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Aynı şey sanıyordum

Bu konularda hiçbir bilgim yok nereden bakacağımı bilmiyorum kusura bakmayın. D:

Ne yazık ki aldığınız hız normal paketinizin mbps/8 indirme boyutunu veriyor mesela 48 Mbps kullanıyorsanız 48/8 alabileceğiniz indirme boyutu 6 mb/s'dir

Ne yazık ki aldığınız hız normal paketinizin mbps/8 indirme boyutunu veriyor mesela 48 Mbps kullanıyorsanız 48/8 alabileceğiniz indirme boyutu 6 mb/s'dir

Ama 1 hafta önce 10 mb/s oluyordu Epic Games'de oyun indirirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…