Ethernet kablosu ile internete giriş yapılmıyor

Wi-Fi menzil genişleticinin DHCP ayarları kısmını atar mısın?

Wi-Fi menzil genişleticinin DHCP ayarları kısmını atar mısın?
Şu şekilde. Yazılım güncellemesi yaptım. Sabah bilgisayarı tekrar açtığımda durumu güncellerim.

Dosya Ekleri

• {EDA3CC2E-22EB-4C95-9A50-E8B2A56ECDEF}.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
Şu şekilde. Yazılım güncellemesi yaptım. Sabah bilgisayarı tekrar açtığımda durumu güncellerim.

Peki şu an Wi-Fi menzil genişletici açık herhangi bir sorun var mı?

Peki şu an Wi-Fi menzil genişletici açık herhangi bir sorun var mı?
Hocam şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Ama zaten internet halihazırda bağlıyken sıkıntı çekmiyordum. Misal atıyorum bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açtığımda sıkıntı yaşanıyordu, ethernet ile bağlanılmıyordu. O yüzden sabah kontrol edip tekrar güncelleyeceğim.

Bence sorun netleştiğine göre menzil artırıcının DHCP sunucunu kapatıp DNS adresi olarak ana modem IP'sini göstermelisin. Menzil artırıcı muhtemel ana modem DHCP ile IP çakışmasına sebebiyet veriyor.

Bence sorun netleştiğine göre menzil artırıcının DHCP sunucunu kapatıp DNS adresi olarak ana modem IP'sini göstermelisin. Menzil artırıcı muhtemel ana modem DHCP ile IP çakışmasına sebebiyet veriyor.
Sabaha dediğim gibi deneyeceğim hocam, olmazsa bunu da denerim duruma göre güncelleyeceğim. Forumda da benzer problemi birçok arkadaş yaşamış ama çözüme hiç ulaşılmamış. Belki bir emsal oluruz.

Eğer siz de Wi-Fi menzil artırıcı kullanıyorsanız ve ethernetle internete bağlanırken problem yaşıyorsanız, menzil artırıcının sürümünü güncelleyin problem çözülüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…