Çözüldü Ethernet Kablosu İnternet Hızını Artırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara Ethernet kablosu bağladım fakat önceden verdiği hız ile aynı hızı veriyor. Önceki hız da modem ile 2 duvar ötesindeydi. Şimdi modemin yanında Ethernet kablosu ile bağladım fakat verdiği hızdan hiç bir şey değişmedi. Ben mi yanlış biliyorum?

Çözüm
Ethernet kablosu internet hızını artırmaz. Gerçek internet hızınızı stabil bir şekilde almanıza yarar sadece, bir de gecikme sabit olur.
Ethernet kablosu internet hızını artırmaz. Gerçek internet hızınızı stabil bir şekilde almanıza yarar sadece, bir de gecikme sabit olur.

Çözüm
Hocam Ethernet ile gecikmeyi düşürebilirsiniz hızı arttırmak için modemin uzakta olması gerekir. Ayrıca internet paketiniz 20Mbit ise 21Mbit almayı beklemeyin.

Ethernet kablosu WiFi'dan oluşan hız kaybını engeller. Sizin internetiniz 50Mbps ise 60Mbps olmaz. VDSL'de 45 civarı bir hız alırsınız.

2-3 duvar ötesinden 1 diş çekse ve sık sık kopsa, kesintisiz olması için kablo ile bağlanır ya da araya kablosuz menzil arttırıcı takılır.

Ama sorunsuz çekiyorsa kablo ile bağlamak hızı arttırmaz.
Havuza dolan musluk kaç saatte doldurur hesabı gibi internet hızın neyse o hızı görürsün. Mevcut abonelik bağlantı hızın kablosuz ya da kablolu hızının kapasitesinden düşükse, ikisinde de aynı sonucu görmen gayet doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…