Bilgisayara Ethernet kablosu bağladım fakat önceden verdiği hız ile aynı hızı veriyor. Önceki hız da modem ile 2 duvar ötesindeydi. Şimdi modemin yanında Ethernet kablosu ile bağladım fakat verdiği hızdan hiç bir şey değişmedi. Ben mi yanlış biliyorum?
Hocam Ethernet ile gecikmeyi düşürebilirsiniz hızı arttırmak için modemin uzakta olması gerekir. Ayrıca internet paketiniz 20Mbit ise 21Mbit almayı beklemeyin.
Bilgisayara Ethernet kablosu bağladım fakat önceden verdiği hız ile aynı hızı veriyor. Önceki hız da modem ile 2 duvar ötesindeydi. Şimdi modemin yanında Ethernet kablosu ile bağladım fakat verdiği hızdan hiç bir şey değişmedi. Ben mi yanlış biliyorum?
2-3 duvar ötesinden 1 diş çekse ve sık sık kopsa, kesintisiz olması için kablo ile bağlanır ya da araya kablosuz menzil arttırıcı takılır.
Ama sorunsuz çekiyorsa kablo ile bağlamak hızı arttırmaz.
Havuza dolan musluk kaç saatte doldurur hesabı gibi internet hızın neyse o hızı görürsün. Mevcut abonelik bağlantı hızın kablosuz ya da kablolu hızının kapasitesinden düşükse, ikisinde de aynı sonucu görmen gayet doğal.