Ethernet kablosu internet vermiyor

sadık saner

Decapat
Daha fazla  
Merhaba modem ile bilgisayar arası uzak olduğundan Ethernet kablosu ile internete bağlanıyordum ancak bugün internetim taahhüt süresi bitti ve yeni modem taktılar. Akşam bilgisayarı açtığımda internetin olmadığını gördüm. Ethernet kablosu eski bir kablo CAT 4 ya da 5 olması lazım. Modem yeni olduğu için desteklemiyor olabilir mi veya Ethernet kablosu bozuk mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklemiyor olamaz, ya bağlantınızda bir sıkıntı var ya kabloda bir sıkıntı var ya da internetinizi aktif etmediler ya da modemi kurmadılar, bunlardan biri.

Sadece bilgisayarda mı internet yok?

Modem kurulu internet aktif diğer Ethernet kabloları diğer cihazlarda çalışıyor sadece benim eski kablom çalışmıor

Desteklemiyor olamaz, ya bağlantınızda bir sıkıntı var ya kabloda bir sıkıntı var ya da internetinizi aktif etmediler ya da modemi kurmadılar, bunlardan biri.

Sadece bilgisayarda mı internet yok?
evet diğer cihazlarda Digitürk vs internet var ethernetle

Modem kurulu internet aktif diğer Ethernet kabloları diğer cihazlarda çalışıyor sadece benim eski kablom çalışmıor

Diğer kablolardan birini kendi cihazınızda deneyin. Olmaz ise ağ ayarlarına girip ağ bağdaştırıcınızı devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Diğer kablolar 3 4 metrelik kablolar bilgisayar modem arası 15 metre var

Dediğim devre dışı bırakıp tekrar açma işlemini deneyebilir misiniz?
tamam deniyorum

devre dışı bırakıp etkinleştirdim şimdi ağ sıfırlama yapıyorum

bilgisayar ethernet kablosunu görmüyor bozuldu sanırım

tamam deniyorum

devre dışı bırakıp etkinleştirdim şimdi ağ sıfırlama yapıyorum

bilgisayar ethernet kablosunu görmüyor bozuldu sanırım
Hocam taktığınız portta herhangi bir ışık yanıp sönüyor mu?

baktım ne modemde nede bilgisayar portunda herhangi bir ışık yanıp sönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…