Utkucosmic
Hectopat
Saat 18.00 sularında bilgisayarı açmıştım açtıktan 3 4 dakika sonra çok değişik sesler geldi dıt dıt diye ritimsiz bir şekilde hatta bir parça falan yandı sandım korktum ses 5 sn sürdü ve bilgisayar dondu hiçbir sistem çalışmıyordu kapatmayıp beklemeyi tercih ettim 10 15 sn sonra düzeldi düzeldiği gibi mavi ekran yedim mavi ekran hatasında clock wathcdog timeout yazıyordu. Çok kez sorun giderici yaptım sorun giderici fotoğraftaki sorunu söyleyip sorunu çözüyor 5-10 saniye internetim oluyor sonra yine gidiyor ve sonuç olarak attığım 2. fotoğraftaki gibi gözükmekte ve interneti görmüyor internette hiçbir sıkıntı yok telefondan kullanabiliyorum hatta anakartım Wi-Fi destekli ve Wi-Fi'den bağlanabiliyorum ama Ethernet internetin olduğunu kabul etmiyor.
Anakart: ASUS Prime B650M Wi-Fi 2
Ethernet ise: Realtek Gaming 2.5GBE Family Controller diye geçiyor.
Son fotoğrafta Aygıt Yöneticisi'nin şu anki fotoğrafı ben biraz kurcaladım Ethernet driverını falan kurdum çok kez sıfırladım driverı fakat nafile tavsiyelerinizi bekliyorum veya denememi istediğiniz şeyleri.
Up
Up
Up
Anakart: ASUS Prime B650M Wi-Fi 2
Ethernet ise: Realtek Gaming 2.5GBE Family Controller diye geçiyor.
Son fotoğrafta Aygıt Yöneticisi'nin şu anki fotoğrafı ben biraz kurcaladım Ethernet driverını falan kurdum çok kez sıfırladım driverı fakat nafile tavsiyelerinizi bekliyorum veya denememi istediğiniz şeyleri.
Up
Up
Up
Dosya Ekleri
Son düzenleme: