24KKaizen Femtopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:13 #1 Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 17:24
Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.938 Çözümler 245 Bugün 17:29 #2 24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Denemelisin. Upload düşük olduğu içinde olabilir bu sorun. Kablolu ile aynı sorunu yapma ihtimali var.
24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Denemelisin. Upload düşük olduğu içinde olabilir bu sorun. Kablolu ile aynı sorunu yapma ihtimali var.
veyt Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 601 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:37 #3 24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Qos uygulamak gerekebilir.
24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Qos uygulamak gerekebilir.
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.229 Makaleler 23 Çözümler 14 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi Bugün 17:38 #4 24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Önlemeyebilir. Kesinti olması da normal değil. Hat değerlerinizi atın lütfen. Telekom ile iletişime geç 1 Mbps internet normal değil. Upload hızları yükseltildi epey oldu.
24KKaizen dedi: Merhaba. Benim internetim 24 MB, download 1 MB upload alıyor. Televizyondan video izlerken aynı zamanda oyun oynamak imkansız Ethernet kablosu bağlasam kesinti yaşanması durur mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Önlemeyebilir. Kesinti olması da normal değil. Hat değerlerinizi atın lütfen. Telekom ile iletişime geç 1 Mbps internet normal değil. Upload hızları yükseltildi epey oldu.