Eğer ki 16MBPS internette kablosuz olarak 13-15 alıyorsanız gerek yok. Ama arada kopmalar ve ping sorun yaşıyorsanız kablolu bağlantı her zaman daha stabildir.
Eğer ki 16Mbps internette kablosuz olarak 13-15 alıyorsanız gerek yok. Ama arada kopmalar ve ping sorun yaşıyorsanız kablolu bağlantı her zaman daha stabildir.
Everest Ewn-720 150 Mbps 8M Usb Uzatma Kablolu Kablosuz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Kullandığım cihaz bu. Oyunlarda arada sırada kopmalar oluyor. Sanırım Ethernet kablosu alacağım. Önereceğiniz başka bir şey var mı Ethernet kablosu ile ilgili.
Sorduğunuza göre mümkün olduğunu varsayıyorum ve kesinlikle kablolu bağlantı diyorum. Yukarıda belirtildiği gibi ping farkı olacaktır. Ayrıca kablosuz halini teste sokabilirseniz buna göre de hareket edebilirsiniz.
Sorduğunuza göre mümkün olduğunu varsayıyorum ve kesinlikle kablolu bağlantı diyorum. Yukarıda belirtildiği gibi ping farkı olacaktır. Ayrıca kablosuz halini teste sokabilirseniz buna göre de hareket edebilirsiniz.
Şöyle düşünün (biraz amiyane tabirle anlatacağım) birini kabloyla bağlayıp doğrudan üzerinden taşıyorsunuz kaybı neredeyse en aza indiriyorsunuz diğerin de ise sinyaller ile havadan ulaştırıyorsunuz havada olabilecek diğer dalgalar varsa duvar, eşya vs. etkisi ile bir sürü dalgalanma ihtimali var oysa kablo, ISS sağlayıcınızdan kaynaklı bir sorun olmadıkça, tahrip olmadıkça en az kayıpla aktarımı sağlayacaktır. (Tabi modem ile adaptör - adaptör ile pc arasında 1 metreden az mesafe varsa çok fark olmayacaktır)