R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #11 Burak5415 dedi: Arkadaşım RJ45 ucun birini PC'ye diğerini modeme takacaksın modeme ne kaldı derken RJ11 telefon ucunu mu diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo iki uçlu ya hem modeme hem Ethernet'e hem de kasa ya nasıl olacak anlamın da dedim. Burak5415 dedi: Arkadaşım RJ45 ucun birini PC'ye diğerini modeme takacaksın modeme ne kaldı derken RJ11 telefon ucunu mu diyorsun? Genişletmek için tıkla... Sence kabloyu Ethernet'le kasa ya mı modemle kasaya mı takim reis?
Burak5415 dedi: Arkadaşım RJ45 ucun birini PC'ye diğerini modeme takacaksın modeme ne kaldı derken RJ11 telefon ucunu mu diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo iki uçlu ya hem modeme hem Ethernet'e hem de kasa ya nasıl olacak anlamın da dedim. Burak5415 dedi: Arkadaşım RJ45 ucun birini PC'ye diğerini modeme takacaksın modeme ne kaldı derken RJ11 telefon ucunu mu diyorsun? Genişletmek için tıkla... Sence kabloyu Ethernet'le kasa ya mı modemle kasaya mı takim reis?
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.412 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #12 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam kablo iki uçlu ya hem modeme hem Ethernet'e hem de kasa ya nasıl olacak anlamın da dedim. Sence kabloyu Ethernet'le kasa ya mı modemle kasaya mı takim reis? Genişletmek için tıkla... Bir kablodan bir cihaz çalıştırırsın?
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam kablo iki uçlu ya hem modeme hem Ethernet'e hem de kasa ya nasıl olacak anlamın da dedim. Sence kabloyu Ethernet'le kasa ya mı modemle kasaya mı takim reis? Genişletmek için tıkla... Bir kablodan bir cihaz çalıştırırsın?
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2023 #13 RİCK GRİMES1 dedi: Anladım hocam eyvallah sence hangisine takim hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Ethernet hocam.
RİCK GRİMES1 dedi: Anladım hocam eyvallah sence hangisine takim hangisi daha iyi olur? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Ethernet hocam.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #14 Florxsy dedi: Bana kalırsa Ethernet hocam. Genişletmek için tıkla... Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz
Florxsy dedi: Bana kalırsa Ethernet hocam. Genişletmek için tıkla... Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2023 #15 RİCK GRİMES1 dedi: Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
RİCK GRİMES1 dedi: Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
rr1907 Megapat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 699 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #16 RİCK GRİMES1 dedi: Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Usta, sen en iyisi tüm bağlantıların fotoğrafını atar mısın sana zahmet.
RİCK GRİMES1 dedi: Peki Ethernet'le kasayı birbirine bağlarsam direkt olur değil mi? Bir şey yapmaya gerek kalmaz Genişletmek için tıkla... Usta, sen en iyisi tüm bağlantıların fotoğrafını atar mısın sana zahmet.
O oglcn1 Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #17 Hocam modemin arkasının fotoğrafını atın sizin kafanız çok karışmış bir terslik var.
R RİCK GRİMES1 Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 417 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #18 oglcn1 dedi: Hocam modemin arkasının fotoğrafını atın sizin kafanız çok karışmış bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Ethernet'i kasaya bağladım şimdi evin modemine hiçbir şey bağlamadım Ethernet'in ışığı yanıyor fakat bilgisayar da ağ yok diyor. Dosya Ekleri C98DA406-E037-4ADD-BA89-80C6AE9D6275.jpeg 80,7 KB · Görüntüleme: 53 08346E7D-43D9-4F62-82EB-D6F47C544081.jpeg 207,4 KB · Görüntüleme: 48
oglcn1 dedi: Hocam modemin arkasının fotoğrafını atın sizin kafanız çok karışmış bir terslik var. Genişletmek için tıkla... Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Ethernet'i kasaya bağladım şimdi evin modemine hiçbir şey bağlamadım Ethernet'in ışığı yanıyor fakat bilgisayar da ağ yok diyor.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Nisan 2023 #19 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam modemin arkasını ve kasanın arkasını atar mısınız size yardımcı olalım.
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam modemin arkasını ve kasanın arkasını atar mısınız size yardımcı olalım.
O oglcn1 Megapat Katılım 14 Mart 2016 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #20 RİCK GRİMES1 dedi: Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Genişletmek için tıkla... Normalde çok basit bir işlem bir şeyi yanlış anladınız her halde. modemin portlarını görmeden laf etmeyelim, WAN portuna takanlar çok oluyor.
RİCK GRİMES1 dedi: Hocam vallaha ya hiçbir şey beceremedim. Genişletmek için tıkla... Normalde çok basit bir işlem bir şeyi yanlış anladınız her halde. modemin portlarını görmeden laf etmeyelim, WAN portuna takanlar çok oluyor.