roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar internettende alabilirim biliyorum ama kendim almak istiyorum. Hangi mağazalarda satılıyor? Ve nelere dikkat etmem lazım?
Arkadaşlar internettende alabilirim biliyorum ama kendim almak istiyorum. Hangi mağazalarda satılıyor? Ve nelere dikkat etmem lazım?
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Ben elektrikçiden aldım, aynı zamanda avizeciydi.
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 Koçtaş, tekzen gibi yerlerden alabilirsin.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #4 sreek dedi: Koçtaş, tekzen gibi yerlerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilmiyorum CAT6 falan demişler ne fark ediyor?
sreek dedi: Koçtaş, tekzen gibi yerlerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam pek bilmiyorum CAT6 falan demişler ne fark ediyor?
sincapcık Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 58 23 Ağustos 2023 #5 roademka dedi: Arkadaşlar internettende alabilirim biliyorum ama kendim almak istiyorum. Hangi mağazalarda satılıyor? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/20164-Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu/dp/B082TFD8KR/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=cat6&sr=8-5 veya mahalle bilgisayarcısına gidip istediğin boyutta kestirip basliklarini taktirip kullanabilirsin.
roademka dedi: Arkadaşlar internettende alabilirim biliyorum ama kendim almak istiyorum. Hangi mağazalarda satılıyor? Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/20164-Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu/dp/B082TFD8KR/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=cat6&sr=8-5 veya mahalle bilgisayarcısına gidip istediğin boyutta kestirip basliklarini taktirip kullanabilirsin.
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 roademka dedi: Hocam pek bilmiyorum CAT6 falan demişler ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var.
roademka dedi: Hocam pek bilmiyorum CAT6 falan demişler ne fark ediyor? Genişletmek için tıkla... CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #7 sreek dedi: CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var. Genişletmek için tıkla... 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? sreek dedi: CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var. Genişletmek için tıkla... fiyat fark ediyormu 6m kestireceğim
sreek dedi: CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var. Genişletmek için tıkla... 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? sreek dedi: CAT6 kablolar güçlü oluyor hocam bended e ondan var. Genişletmek için tıkla... fiyat fark ediyormu 6m kestireceğim
sreek Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #8 roademka dedi: 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? Fiyat fark ediyor mu 6M kestireceğim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal olur hocam. Fiyat çok fark edeceğini düşünmüyorum.
roademka dedi: 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? Fiyat fark ediyor mu 6M kestireceğim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal olur hocam. Fiyat çok fark edeceğini düşünmüyorum.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #9 sreek dedi: Büyük ihtimal olur hocam. Fiyat çok fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ezilmelere karşı dayanıklı olurmu kablolar? roademka dedi: Ezilmelere karşı dayanıklı olur mu kablolar? Genişletmek için tıkla... Üstüne falan bassam bozulur mu?
sreek dedi: Büyük ihtimal olur hocam. Fiyat çok fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... ezilmelere karşı dayanıklı olurmu kablolar? roademka dedi: Ezilmelere karşı dayanıklı olur mu kablolar? Genişletmek için tıkla... Üstüne falan bassam bozulur mu?
sincapcık Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 58 23 Ağustos 2023 #10 roademka dedi: ezilmelere karşı dayanıklı olurmu kablolar? Genişletmek için tıkla... attigim linkteki kabloyu kullanıyorum hiçbir ezilmesi yok roademka dedi: 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? Fiyat fark ediyor mu 6M kestireceğim Genişletmek için tıkla... GHz kablosuz bağlantı için Ethernet portun varsa her sekilde olur
roademka dedi: ezilmelere karşı dayanıklı olurmu kablolar? Genişletmek için tıkla... attigim linkteki kabloyu kullanıyorum hiçbir ezilmesi yok roademka dedi: 2.4GHz var benim bilgisayar olur mu? Fiyat fark ediyor mu 6M kestireceğim Genişletmek için tıkla... GHz kablosuz bağlantı için Ethernet portun varsa her sekilde olur