MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #11 def2easy06 dedi: Hocam pingte düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanmıyorum ben herhangi bir sorun yaşamadım. Çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok bence.
def2easy06 dedi: Hocam pingte düşüş olur mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanmıyorum ben herhangi bir sorun yaşamadım. Çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok bence.
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #12 MAG dedi: Yok hocam sanmıyorum ben herhangi bir sorun yaşamadım. Çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile ping düşer dediler ama.
MAG dedi: Yok hocam sanmıyorum ben herhangi bir sorun yaşamadım. Çok uçuk fiyatlar vermeye gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Ethernet ile ping düşer dediler ama.
MAG Kilopat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #13 def2easy06 dedi: Ethernet ile ping düşer dediler ama. Genişletmek için tıkla... Evet WiFi'ye göre düşer hocam ben yanlış anlamışım pardon.
def2easy06 dedi: Ethernet ile ping düşer dediler ama. Genişletmek için tıkla... Evet WiFi'ye göre düşer hocam ben yanlış anlamışım pardon.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 6 Haziran 2021 #14 def2easy06 dedi: Ethernet ile ping düşer dediler ama. Genişletmek için tıkla... Her türlü ethernet ile bağlanırsanız düşer ve dalgalanmalar biter hocam.
def2easy06 dedi: Ethernet ile ping düşer dediler ama. Genişletmek için tıkla... Her türlü ethernet ile bağlanırsanız düşer ve dalgalanmalar biter hocam.
D def2easy06 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 2.268 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #15 MAG dedi: Evet Wi-Fi'ye göre düşer hocam ben yanlış anlamışım pardon. Genişletmek için tıkla... Sağ olun o zaman uygun bir şey alayım ben. Fiber altyapı gelirse inşallah iyi bir kablo o zaman alırız eyre dedi: Her türlü Ethernet ile bağlanırsanız düşer ve dalgalanmalar biter hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
MAG dedi: Evet Wi-Fi'ye göre düşer hocam ben yanlış anlamışım pardon. Genişletmek için tıkla... Sağ olun o zaman uygun bir şey alayım ben. Fiber altyapı gelirse inşallah iyi bir kablo o zaman alırız eyre dedi: Her türlü Ethernet ile bağlanırsanız düşer ve dalgalanmalar biter hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.