Sodasad Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Evimizdeki modemden bilgisayara Ethernet kablosu çekemiyorum bazı nedenlerden ötürü. Peki ya Ethernet kablosu olmadan, %100 olmasa da Ethernet'e yakın bir hıza nasıl erişebilirim? Ne satın almam veya yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2023
Evimizdeki modemden bilgisayara Ethernet kablosu çekemiyorum bazı nedenlerden ötürü. Peki ya Ethernet kablosu olmadan, %100 olmasa da Ethernet'e yakın bir hıza nasıl erişebilirim? Ne satın almam veya yapmam gerekiyor?
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Wi-Fi adaptörü işini görür diye düşünüyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.583 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wi-fi adaptörü ile ethernetteki hıza yakın alırsın ama ping için aynısını diyemeyiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wi-fi adaptörü ile ethernetteki hıza yakın alırsın ama ping için aynısını diyemeyiz.
DenizBuraKK Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 52 Yer Yıldırım/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #4 Ya bilgisayarınıza güzel bir Wi-Fi adaptörü alacaksınız ya da modeme ve bilgisayara kablo ile bağlanan internet güçlendiricilerinden alabilirsiniz.
Ya bilgisayarınıza güzel bir Wi-Fi adaptörü alacaksınız ya da modeme ve bilgisayara kablo ile bağlanan internet güçlendiricilerinden alabilirsiniz.
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #5 Critness dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wi-Fi adaptörü ile Ethernet'teki hıza yakın alırsın ama ping için aynısını diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Video ayrı bir efsane.
Critness dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wi-Fi adaptörü ile Ethernet'teki hıza yakın alırsın ama ping için aynısını diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Video ayrı bir efsane.
Sodasad Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #6 Wifi adaptör için tavsiye verebilir misiniz hocam ?
DenizBuraKK Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 52 Yer Yıldırım/Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #7 https://www.amazon.com.tr/dp/B00A0VBPLM?ref_=cm_sw_r_apann_dp_352JYMSVCDRMYMJG1274 ben bu ürünü kullanıyorum adaptörden daha iyidir. Eğer bütçeniz varsa ben gayet memnunum.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00A0VBPLM?ref_=cm_sw_r_apann_dp_352JYMSVCDRMYMJG1274 ben bu ürünü kullanıyorum adaptörden daha iyidir. Eğer bütçeniz varsa ben gayet memnunum.
Sodasad Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #8 Teşekkürler
Bugra_tas_34 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 80 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #9 Wi-Fi konusunda sorun yaşarsanız telefonunuzu bilgisayarına bağlayın USB tethering kullanabilirsiniz hatta Wi-Fi adaptörü alana kadar idare edecektir sizi iyi günler dilerim.
Wi-Fi konusunda sorun yaşarsanız telefonunuzu bilgisayarına bağlayın USB tethering kullanabilirsiniz hatta Wi-Fi adaptörü alana kadar idare edecektir sizi iyi günler dilerim.
Sodasad Centipat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #10 Elimde bir wifi adaptörü var ama 3mbpsyi bile geçmiyor driverlerin hepsini kurduğum halde. https://www.hepsiburada.com/kingboss-ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00000M6IIW
Elimde bir wifi adaptörü var ama 3mbpsyi bile geçmiyor driverlerin hepsini kurduğum halde. https://www.hepsiburada.com/kingboss-ac1200-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00000M6IIW