Ethernet kablosu olmadan internete girmek

coyistik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, babam arada ethernet kablosunu söküyor. İnternetsiz kalıyorum. Bende Vpn kurmayı düşünüyorum bir daha ki sefere ama diğer ağları algılar sandımfakat wireless cihazı olmadığı için yapamadım. laptop zaten algılayabildiği için sorun olmuyordu... Şimdi de laptop yok. Tabi hala birkaç taktik aklımda. İlk fırsatta denemeyi düşünüyorum..Bunu yapmakta ki amacım elimde ki bir programla Wpn şifreleri kırılabilmekti. Etik midir bilemiyorum. Ben şöyle yaklaşıyorum; adam seni sırtında taşımıyor ki zahmette vermiyorsun sadece internetini kullanıyorsun. Adil kullanım kotası da pek birşey değişmiyor. Yağ gibi yine kullanıyorsun. Sınırsız olduğu için yine aynı parayı ödüyor. Kime ne zararı var diye. Yanlıştır, değildir bilmiyorum ama hem Tv'den internete girmek için bu cihaza ihitiyacım var. Baktımda sanırım her yerde çalışıyor 30liraya filan.
Asıl sormak istediğim şu; Ben bu kablo gittiğinde yine laptoptan girebiliyordum. Ama masaüstünden bunu nasıl yapabilirim? Kurcaladım karmaşık şeyler var. Başka ağ bağlantıları kurmayı deneyebilirim. Vpn, Çevirmeli gibi gibi. Yolu nedir?

163. maddenin 2. fıkrasında açıkça: "Telefon hatları ile frekanslarından veya elektromanyetik dalgalarla yapılan şifreli veya şifresiz yayınlardan sahibinin veya zilyedinin rızası olmadan yararlanan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

İlginç ben olsam izin verirdim kullanılmasına o yüzden rahattım. Zaten sonda da söylediğim gibi ethernet kablosu gidince masaüstü bağlanamıyor ama laptop yine bağlanıyor. Ben kablosuz nasıl bağlanabilirim acaba?

İlginç ben olsam izin verirdim kullanılmasına o yüzden rahattım. Zaten sonda da söylediğim gibi ethernet kablosu gidince masaüstü bağlanamıyor ama laptop yine bağlanıyor. Ben kablosuz nasıl bağlanabilirim acaba?
Wifi adaptörü alarak, niye bu kadar uğraşıyorsun ki. 30 tl'ye al bi adaptör pc'de de kablosuz internet kullan.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı