itachisanv Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Ethernet kablosunu Ethernet girişine taktığım zaman internet gelmiyor. USB dönüştürücü kullanmak zorunda kalıyorum. Dosya Ekleri asdca.png 17,9 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2025
Ethernet kablosunu Ethernet girişine taktığım zaman internet gelmiyor. USB dönüştürücü kullanmak zorunda kalıyorum.
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #2 Ethernet Bağdaştırıcısını güncellemeyi denediniz mi? Kod 10 genelde güncel olmayan veya bozulmuş donanım aygıtlarında alınıyormuş. Bir de USB dönüştürücüden kastınız ETH to USB mi? Artı 0 Eksi
Ethernet Bağdaştırıcısını güncellemeyi denediniz mi? Kod 10 genelde güncel olmayan veya bozulmuş donanım aygıtlarında alınıyormuş. Bir de USB dönüştürücüden kastınız ETH to USB mi?
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 922 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #3 Sürücünüzde sarı ünlem var. Bozuk sürücü. Aygıtı silip baştan kurun anakartınızın resmi sitesinden. Artı 0 Eksi
KS KS itachisanv Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #4 Conta dedi: Ethernet bağdaştırıcısını güncellemeyi denediniz mi? Kod 10 genelde güncel olmayan veya bozulmuş donanım aygıtlarında alınıyormuş. Bir de USB dönüştürücüden kastınız ETH to USB mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı dönüştürücü ETH to USB evet. Lemofas dedi: Sürücünüzde sarı ünlem var. Bozuk sürücü. Aygıtı silip baştan kurun anakartınızın resmi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı sorun herhalde donanımsal. Artı 0 Eksi
Conta dedi: Ethernet bağdaştırıcısını güncellemeyi denediniz mi? Kod 10 genelde güncel olmayan veya bozulmuş donanım aygıtlarında alınıyormuş. Bir de USB dönüştürücüden kastınız ETH to USB mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı dönüştürücü ETH to USB evet. Lemofas dedi: Sürücünüzde sarı ünlem var. Bozuk sürücü. Aygıtı silip baştan kurun anakartınızın resmi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı sorun herhalde donanımsal.