Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #41 lenoxxishere dedi: USB'den mi? Windows 11 mi kurıyım 10 mu? Genişletmek için tıkla... İkisini de kurabilirsin sana kalmış.
lenoxxishere dedi: USB'den mi? Windows 11 mi kurıyım 10 mu? Genişletmek için tıkla... İkisini de kurabilirsin sana kalmış.
lenoxxishere Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #42 format attım düzeldi yardımın için teşekkürler.Birde ne yapmam lazım pc format lanınca önemli bi önerin varmı.Sence hangi tarayıcı daha iyi
format attım düzeldi yardımın için teşekkürler.Birde ne yapmam lazım pc format lanınca önemli bi önerin varmı.Sence hangi tarayıcı daha iyi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #43 lenoxxishere dedi: Format attım düzeldi yardımın için teşekkürler. Bir de ne yapmam lazım PC format lanınca önemli bir önerin var mı? Sence hangi tarayıcı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen Chrome kullanıyorum hocam ilk önce format atınca gerekli sürücüleri yükleyip Windows Update yapıyorum.
lenoxxishere dedi: Format attım düzeldi yardımın için teşekkürler. Bir de ne yapmam lazım PC format lanınca önemli bir önerin var mı? Sence hangi tarayıcı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen Chrome kullanıyorum hocam ilk önce format atınca gerekli sürücüleri yükleyip Windows Update yapıyorum.
lenoxxishere Femtopat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #44 Einstein dedi: Ben şahsen Chrome kullanıyorum hocam ilk önce format atınca gerekli sürücüleri yükleyip Windows Update yapıyorum. Genişletmek için tıkla... sürücüler ?
Einstein dedi: Ben şahsen Chrome kullanıyorum hocam ilk önce format atınca gerekli sürücüleri yükleyip Windows Update yapıyorum. Genişletmek için tıkla... sürücüler ?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #45 lenoxxishere dedi: Sürücüler? Genişletmek için tıkla... Genelde sürücüleri Windows Update kuruyor ekran kartı sürücüsü falan ondan bahsediyorum.
lenoxxishere dedi: Sürücüler? Genişletmek için tıkla... Genelde sürücüleri Windows Update kuruyor ekran kartı sürücüsü falan ondan bahsediyorum.