Ethernet kablosu takılı ama internet yok

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 2 gün önce çalışan şey durduk yere hiçbir şey yokken çalışmamaya başladı. Format attım düzelmedi. Cidden kafayı yemek üzereyim. Ağ bağdaştırıcıları dediğimde klasör boş diyor. Telefonu bağlıyorum Wi-Fi için o zaman 1 tane çıkıyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet kablonuzu elinizle bir yoklayın. Ucunu kontrol edin bir de. Herhangi bir hasar var mı diye.

Benim çözüm önerim yok ama bir tavsiyem var, müşteri hizmetlerini arayın derim.

BIOS güncelledim ve lan ROM diye bir ayarı açtım BIOS'tan ama nafile kafayı yemek üzereyim bilgili bir arkadaş yardım edebilir mi acaba?

Pek anlamadım fakat anakarttaki Wi-Fi bagdaştırıcısı yanmış veya kısa devre yapmış olabilir. Olmadı bir PC dükkanına götürün derim.

Bende iki gündür aynı sorunu yaşıyordum ne yapsam internet gelmiyordu en son Ethernet kablosunu değiştirdim düzeldi.

Bende de bir ara Ethernet gelmiyordu biraz uğraşıyordum düzeliyordu(başka kablo) ama bu kabloda öyle bir şey yaşamadım ağ bağlantıları klasörü boş gözüküyor başka kabloyla deneyeceğim şimdi.

Pek anlamadım fakat anakarttaki Wi-Fi bagdaştırıcısı yanmış veya kısa devre yapmış olabilir. Olmadı bir PC dükkanına götürün derim.

Kısa devre yapmış olma ihtimali çok yüksek düzelebilir mi böyle bir durumda (bilgisayarcılardan nefret ediyorum zamanında kötü anım oldu ve ben de bilgisayardan az buz anlayan biriyim zamanında çok PC topladım deneyimim çok fazla).

Wi-Fi değil Ethernet hocam.

Ethernet kartı üzerindeki ışık yanıyor.

Pardon hocam beynim yanmış kısa devre yaptı ise düzelme ihtimali var fakat en azından başka bir bilgisayarcı ya götürmenizi tavsiye ederim biraz daha ince işler onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…