burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #31 Einstein dedi: Bir de modemi resetlemeyi dene bakalım. Modemin reset tuşuna 10-15 saniye iğne ya da kürdan ile basılı tut. Modem resetlenir. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı hocam. bilgisayarda bir sorun olabilir mi ama başka bir kablo takınca çalışıyor.
Einstein dedi: Bir de modemi resetlemeyi dene bakalım. Modemin reset tuşuna 10-15 saniye iğne ya da kürdan ile basılı tut. Modem resetlenir. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı hocam. bilgisayarda bir sorun olabilir mi ama başka bir kablo takınca çalışıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #32 burakk7 dedi: İşe yaramadı hocam. Bilgisayarda bir sorun olabilir mi ama başka bir kablo takınca çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadığınız bilgisayara farklı bir Ethernet kablosu takınca sorun çözülüyor mu? Anlamadım?
burakk7 dedi: İşe yaramadı hocam. Bilgisayarda bir sorun olabilir mi ama başka bir kablo takınca çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşadığınız bilgisayara farklı bir Ethernet kablosu takınca sorun çözülüyor mu? Anlamadım?
burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #33 Einstein dedi: Sorun yaşadığınız bilgisayara farklı bir Ethernet kablosu takınca sorun çözülüyor mu? Anlamadım? Genişletmek için tıkla... evet başka kablo taktığım zaman sorun çözülüyor.
Einstein dedi: Sorun yaşadığınız bilgisayara farklı bir Ethernet kablosu takınca sorun çözülüyor mu? Anlamadım? Genişletmek için tıkla... evet başka kablo taktığım zaman sorun çözülüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #34 burakk7 dedi: Evet başka kablo taktığım zaman sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
burakk7 dedi: Evet başka kablo taktığım zaman sorun çözülüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz.
burakk7 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #35 Einstein dedi: O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... modem evin öbür ucunda olduğu için bunu kullanmam gerekiyor ama kabloda sıkıntı var sanırım yarın aldığım yere geri gotureceğim. teşekkürler yardımınız için. Einstein dedi: O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam bilgisayarcıya gittim, ethernet kartımın arızalı olduğunu söyledi. usb ethernet kartı verdi şu an kablo çalışıyor. Son düzenleme: 12 Ocak 2025
Einstein dedi: O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... modem evin öbür ucunda olduğu için bunu kullanmam gerekiyor ama kabloda sıkıntı var sanırım yarın aldığım yere geri gotureceğim. teşekkürler yardımınız için. Einstein dedi: O zaman kablo ile alakalı da problem olabilir. Farklı bir kablo ile denediğinizde sorun çözülüyorsa o kablo ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam bilgisayarcıya gittim, ethernet kartımın arızalı olduğunu söyledi. usb ethernet kartı verdi şu an kablo çalışıyor.