RaiPress Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, bilgisayarıma format attım ama ondan sonra Ethernet driverının kuramadığımı fark ettim. 3 kere format attım ama düzeltemedim. Yardım edebilecek var mı? Dosya Ekleri Adsız.png 21,5 KB · Görüntüleme: 41
Başlıkta da belirttiğim gibi, bilgisayarıma format attım ama ondan sonra Ethernet driverının kuramadığımı fark ettim. 3 kere format attım ama düzeltemedim. Yardım edebilecek var mı?
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.863 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Laptopsa cihazın sitesinden, masaüstüyse anakartın sitesinden bulup indirin ve cihaza kurun.
RaiPress Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Bestty dedi: Laptopsa cihazın sitesinden, masaüstüyse anakartın sitesinden bulup indirin ve cihaza kurun. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki onu da denedim ama hiçbir şey olmadı.
Bestty dedi: Laptopsa cihazın sitesinden, masaüstüyse anakartın sitesinden bulup indirin ve cihaza kurun. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki onu da denedim ama hiçbir şey olmadı.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.863 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 RaiPress dedi: Maalesef ki onu da denedim ama hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata falan veriyor mu? Cihazınız nedir?
RaiPress dedi: Maalesef ki onu da denedim ama hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Hata falan veriyor mu? Cihazınız nedir?
RaiPress Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Bestty dedi: Hata falan veriyor mu? Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo V15 G2 ALC laptopum sadece Ethernet kablosunun bağlı olmadığını söylüyor ama modemde veri aktarımı var gibi gözüküyor.
Bestty dedi: Hata falan veriyor mu? Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Lenovo V15 G2 ALC laptopum sadece Ethernet kablosunun bağlı olmadığını söylüyor ama modemde veri aktarımı var gibi gözüküyor.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.863 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #6 RaiPress dedi: Lenovo V15 G2 ALC laptopum sadece Ethernet kablosunun bağlı olmadığını söylüyor ama modemde veri aktarımı var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin ağ bağdaştırıcıları kısmında Ethernet driverı veya ünlemli driver var mı? Varsa farklı kablo denemeniz gerekebilir.
RaiPress dedi: Lenovo V15 G2 ALC laptopum sadece Ethernet kablosunun bağlı olmadığını söylüyor ama modemde veri aktarımı var gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisi'nin ağ bağdaştırıcıları kısmında Ethernet driverı veya ünlemli driver var mı? Varsa farklı kablo denemeniz gerekebilir.
RaiPress Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 Maalesef aygıt yöneticiside böyle.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.863 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 RaiPress dedi: Eki Görüntüle 2277533 Maalesef Aygıt Yöneticisi de böyle. Genişletmek için tıkla... https://pcsupport.lenovo.com/us/en/...rnet)&id=FCAD05FA-A8F0-4C7B-8ED0-7EF35BB6B2BC bu siteden Windows surumunuze uygun olani indirip kurmayi dener misiniz?
RaiPress dedi: Eki Görüntüle 2277533 Maalesef Aygıt Yöneticisi de böyle. Genişletmek için tıkla... https://pcsupport.lenovo.com/us/en/...rnet)&id=FCAD05FA-A8F0-4C7B-8ED0-7EF35BB6B2BC bu siteden Windows surumunuze uygun olani indirip kurmayi dener misiniz?
RaiPress Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 Bestty dedi: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-v-series-laptops/v15-g2-alc/downloads/driver-list/component?name=Networking: LAN (Ethernet)&id=FCAD05FA-A8F0-4C7B-8ED0-7EF35BB6B2BC bu siteden Windows surumunuze uygun olani indirip kurmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bu siteden en az 20-30 kere kurmayı denemişimdir ama hiçbir şey olmadı.
Bestty dedi: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-v-series-laptops/v15-g2-alc/downloads/driver-list/component?name=Networking: LAN (Ethernet)&id=FCAD05FA-A8F0-4C7B-8ED0-7EF35BB6B2BC bu siteden Windows surumunuze uygun olani indirip kurmayi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef bu siteden en az 20-30 kere kurmayı denemişimdir ama hiçbir şey olmadı.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.863 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #10 RaiPress dedi: Maalesef bu siteden en az 20-30 kere kurmayı denemişimdir ama hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Geriye en dusuk ihtimalli anakart problemi kalıyor. Bunu da anca servis anlar.
RaiPress dedi: Maalesef bu siteden en az 20-30 kere kurmayı denemişimdir ama hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Geriye en dusuk ihtimalli anakart problemi kalıyor. Bunu da anca servis anlar.