bexloxy Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 Geçen sene de benzer bir sorun yaşamıştım Ethernet kablosunu bugün satın aldım eve gelip kabloyu laptopa taktığımda internetin acayip yavaşladığını gördüm bu sorunu nasıl çözebilirim? Aşağıda hız testlerini de paylaştım download neredeyse hiç yok. Dosya Ekleri ethernetli.PNG 6,9 KB · Görüntüleme: 142 ethernetsiz.PNG 7,3 KB · Görüntüleme: 142 Son düzenleme: 19 Temmuz 2022
Geçen sene de benzer bir sorun yaşamıştım Ethernet kablosunu bugün satın aldım eve gelip kabloyu laptopa taktığımda internetin acayip yavaşladığını gördüm bu sorunu nasıl çözebilirim? Aşağıda hız testlerini de paylaştım download neredeyse hiç yok.
4 41Nokta Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 314 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Farklı portlara takıp denediniz mi?
bexloxy Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 41Nokta dedi: Farklı portlara takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... onu denemedim ama sorun galiba laptopta hocam. farklı laptopta deneyince sıkıntı çıkmıyor
41Nokta dedi: Farklı portlara takıp denediniz mi? Genişletmek için tıkla... onu denemedim ama sorun galiba laptopta hocam. farklı laptopta deneyince sıkıntı çıkmıyor
Jackie Boy Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 632 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #4 bexloxy dedi: Onu denemedim ama sorun galiba laptopta hocam. Farklı laptopta deneyince sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz?
bexloxy dedi: Onu denemedim ama sorun galiba laptopta hocam. Farklı laptopta deneyince sıkıntı çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdünüz?