Ethernet Kablosu Uzatıcı Önerisi

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar benim ethernet kablom var. 3 haftalığına başka yere gideceğim ve kasamı da yanımda götüreceğim. Sorun şu ki gittiğim yerde modemden kasaya ethernet kablosu yetişmiyor. Bana kullanacağım en ideal şeyi önerir misiniz ? (uzatıcı vs.)

Selam arkadaşlar benim ethernet kablom var. 3 haftalığına başka yere gideceğim ve kasamı da yanımda götüreceğim. Sorun şu ki gittiğim yerde modemden kasaya ethernet kablosu yetişmiyor. Bana kullanacağım en ideal şeyi önerir misiniz ? (uzatıcı vs.)
ethernet kablosu daha kaliteli veri sağlayacak olsada aradaki mesafe arttıkca kalite düşer ve masraf artacaktır ethernet kablo uzatıcı ile yapacağın masrafla cüzi fiyatta bir wifi adaptörü alman daha mantıklı bence

ek olarak wifi adaptörü düşünüyorsan senin için şunları buldum;

ethernet kablosu daha kaliteli veri sağlayacak olsada aradaki mesafe arttıkca kalite düşer ve masraf artacaktır ethernet kablo uzatıcı ile yapacağın masrafla cüzi fiyatta bir wifi adaptörü alman daha mantıklı bence

ek olarak wifi adaptörü düşünüyorsan senin için şunları buldum;

Gerçekten işimi görecektir çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı