Ethernet Kablosu vs Wi-Fi Adaptörü

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım hazır sistemdeki anakartta muhtemelen Wi-Fi özelliği olmayacaktır. Modem ev girişinde ama PC odamda olacak arada 2-3 metre fark var. Ethernet kablosu dışında Wi-Fi adaptörü mu almalıyım sizce?

Anakartımın dahili Wi-Fi'si (RZ616) var, Valorant'ta 20 ms alıyorum

Burada Wi-Fi adaptörü al diyecek insan çıkacağını sanmıyorum. 2-3 metre kısa bir mesafe kablo çekmen çok daha iyi olur. Ama Wi-Fi'da kullanılabilir büyük sorun oluşturmaz.

Ethernet kablosu ilk tercih olmalı bence. Özellikle de oyun oynayacaksanız ethernet kablosunun verdiği rahatlığı hiçbir şey vermiyor.

Hocam, kablo ile internet daha stabil alırnız diye düşünüyorum. Tabii ki de bu kullanacaz cihazlarada bağlı.

Muhtemelen alacağın adaptörün kalitesi ,laptopta ki Wi-Fi 6 veya telefondaki Wi-Fi ile aynı performansı vermeyecek. 2 3 metre için Ethernet kablosu almak daha mantıklı.

Hocam, kablo ile internet daha stabil alırnız diye düşünüyorum. Tabii ki de bu kullanacaz cihazlarada bağlı.
Hocam peki alakalı mı bilmiyorum ama bu Cat-5 Cat-6 vs gibi bir şeyler varmış herhalde bunlar ne işe yarıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…