E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Bilgisayarımdaki Ethernet kablosu sürekli yanıp sönüyor. İnternet çalışıyor ama bir sıkıntı mı var acaba? Bilgisayar kapalı.
Bilgisayarımdaki Ethernet kablosu sürekli yanıp sönüyor. İnternet çalışıyor ama bir sıkıntı mı var acaba? Bilgisayar kapalı.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 28 Ocak 2025 #2 Yanması lazım. Aktarım oldukça, sinyal gelip/gittikçe yanıp söner. Artı 0 Eksi
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.697 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 Ben bir zamanlar kapalı olan bilgisayarımda veri alışverişi yapıldığını görmüş ve hemen Ethernet kablosunu çıkarmıştım. Artı 0 Eksi
Ben bir zamanlar kapalı olan bilgisayarımda veri alışverişi yapıldığını görmüş ve hemen Ethernet kablosunu çıkarmıştım.
KS KS E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 Zorandor dedi: Yanması lazım. Aktarım oldukça, sinyal gelip/gittikçe yanıp söner. Genişletmek için tıkla... Ama bilgisayar kapalı. Artı 0 Eksi
Zorandor dedi: Yanması lazım. Aktarım oldukça, sinyal gelip/gittikçe yanıp söner. Genişletmek için tıkla... Ama bilgisayar kapalı.
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 28 Ocak 2025 #5 ege20 dedi: Ama bilgisayar kapalı. Genişletmek için tıkla... Çünkü Ağ ile uyan (Wake-on-LAN (WoL)) özelliği etkindir. Anlamak için sistem uyanık tutuyordur. Zorandor dedi: Çünkü Ağ ile uyan (Wake-on-LAN (WoL)) özelliği etkindir. Anlamak için sistem uyanık tutuyordur. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
ege20 dedi: Ama bilgisayar kapalı. Genişletmek için tıkla... Çünkü Ağ ile uyan (Wake-on-LAN (WoL)) özelliği etkindir. Anlamak için sistem uyanık tutuyordur. Zorandor dedi: Çünkü Ağ ile uyan (Wake-on-LAN (WoL)) özelliği etkindir. Anlamak için sistem uyanık tutuyordur. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kapatabilirsiniz.