Ethernet kablosuna lehimle ek yapılır mı?

Makaleler
15
Yer
Ankara
Daha fazla  
İyi sosyaller. Ethernet kablosuna lehim yaparak ek yapabilir miyim? Sonuçta bakır klasik kalitede kablolar, sorun olacağını hiç sanmıyorum. Kablo süpürgeliklerin altından geçtiği için başka seçeneğim kalmıyor. Renklerine dikkat ederim zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Ethernet kablosuna lehim yaparak ek yapabilir miyim? Sonuçta bakır klasik kalitede kablolar, sorun olacağını hiç sanmıyorum. Kablo süpürgeliklerin altından geçtiği için başka seçeneğim kalmıyor. Renklerine dikkat ederim zaten.
Uzun süre lehimli kullandım, orijinal halinden hiçbir farkı olmadı. Hız düşmedi, ping yükselmedi. Bir sorun olmaz.

@Hamza Ensar Sağlam konudan bağımsız, kabloyu süpürgeliklerin altına nasıl aldınız? Evim tadilatta, laminant parke yapılmadan önce böyle bir şey yaptırılabilir mi diye sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Hamza Ensar Sağlam konudan bağımsız, kabloyu süpürgeliklerin altına nasıl aldınız? Evim tadilatta, laminant parke yapılmadan önce böyle bir şey yaptırılabilir mi diye sormak istedim.

Yapan kişi ile konuştuk, normal bir şekilde alındı, üstüne süpürgelikler çakıldı. Mantığı kolay zaten.

Lehim ile de yapılabilir ama bu durumda makaron kullanmak daha iyi olur. YAK konnektör de kullanabilirsiniz. Daha pratik bir çözüm. Uzun ömürlü de oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı