A agritux Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:45 #11 Semdulge dedi: Evet ben de bunu gördüm ama hiç kullanmadığım bir cihaz olduğu için bilemedim. Hız kaybı veya ping sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Söylediğiniz şeyi yapan alet bu zaten. Gigabit olmasına dikkat et yeter. Mesela https://www.akakce.com/switch/en-ucuz-tp-link-ms105g-5-port-10-100-1000-mbps-gigabit-fiyati,528442861.html
Semdulge dedi: Evet ben de bunu gördüm ama hiç kullanmadığım bir cihaz olduğu için bilemedim. Hız kaybı veya ping sorunu yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır. Söylediğiniz şeyi yapan alet bu zaten. Gigabit olmasına dikkat et yeter. Mesela https://www.akakce.com/switch/en-ucuz-tp-link-ms105g-5-port-10-100-1000-mbps-gigabit-fiyati,528442861.html
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.475 Makaleler 2 Çözümler 17 Bugün 19:45 #12 Aslında en temizi bu ürün ama biraz pahalı. Kablo kalabalık falan etmez. TP-Link TL-WPA4220KIT 300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender Başlangıç Kiti, Kablosuz Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link TL-WPA4220KIT 300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender Başlangıç Kiti, Kablosuz Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Aslında en temizi bu ürün ama biraz pahalı. Kablo kalabalık falan etmez. TP-Link TL-WPA4220KIT 300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender Başlangıç Kiti, Kablosuz Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayar TP-Link TL-WPA4220KIT 300Mbps AV600 Wi-Fi Powerline Extender Başlangıç Kiti, Kablosuz Menzil Genişletici : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
A agritux Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:47 #13 Arkadaş neden router öneriyorsunuz? Arkadaşın ihtiyacı switch.
Semdulge Megapat Katılım 30 Eylül 2015 Mesajlar 193 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:48 #14 H agritux dedi: Arkadaş neden router öneriyorsunuz? Arkadaşın ihtiyacı switch. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ediyorum. Sanırım beni bir siz anladınız. Dediğiniz gibi switch alacağım. Konu kapatılabilir.
H agritux dedi: Arkadaş neden router öneriyorsunuz? Arkadaşın ihtiyacı switch. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkür ediyorum. Sanırım beni bir siz anladınız. Dediğiniz gibi switch alacağım. Konu kapatılabilir.
A agritux Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:50 #15 Semdulge dedi: H Hocam teşekkür ediyorum. Sanırım beni bir siz anladınız. Dediğiniz gibi switch alacağım. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Ucuz bir şey zaten. Almışken iyi bir marka tercih ederseniz ömrü uzun olur. TP-Link Zyxel gibi. Bütçe kısıtlı ise yukarıda 350 TL bir şey paylaştım. mutlaka gigabit olsun. akıllı switch olmasına gerek yok. Ona fark ödemeyin.
Semdulge dedi: H Hocam teşekkür ediyorum. Sanırım beni bir siz anladınız. Dediğiniz gibi switch alacağım. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Ucuz bir şey zaten. Almışken iyi bir marka tercih ederseniz ömrü uzun olur. TP-Link Zyxel gibi. Bütçe kısıtlı ise yukarıda 350 TL bir şey paylaştım. mutlaka gigabit olsun. akıllı switch olmasına gerek yok. Ona fark ödemeyin.