Ethernet kablosunu ağırlıkla sabitlemek zararlı mı?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba yeni aldığım Ethernet kablosu sürekli havaya kalkiyor. Simdilik uzerine birkac şey koydum ancak kendi kendine duzelir mi? Bir de uzerine koyduğum kutular zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ağır olmadığı sürece zarar gelmez, eğer kutular ağırsa kitapları deneyebilirsiniz.

Çok ağır olmadığı sürece zarar gelmez, eğer kutular ağırsa kitapları deneyebilirsiniz.
Eski monitörüm var içinde monitör kutusu bide boş ps5 kutusu var onları üzerine koyunca düz bir şekilde durabiliyor.

Kablo sabitleyici var o ile yapsam olur mu?

Kablo sabitleyici daha sağlıklı olur. Şimdi ağırlıkta ezilecek ve ezilmeyecek kablolar var. Kalite kalite fark ediyor yani. Bir tane kablom var örgü kumaşlı, 90 derece döndürürken bile güç uygulamam gerekiyor duvarlardan yürütürken. Bir de Tivibuya takılı olan var. İp atlarsın, o kadar ince ve esnek, korunaksız.

Hocam bantladım felan sabitledim duvara biraz uğraştırdı ama iyi duruyor şuanda sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…