E Erostales Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Bilgisayar'ı ilk açtığımda testte 9Mbit gözüken hız, kabloyu çıkartıp takınca kendı 24Mbit hızına gerı düzeliyor, ama illa kabloyu çıkartıp takmam gerekiyor. Sorun kabloda mı acaba? Bilen cevap verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
Bilgisayar'ı ilk açtığımda testte 9Mbit gözüken hız, kabloyu çıkartıp takınca kendı 24Mbit hızına gerı düzeliyor, ama illa kabloyu çıkartıp takmam gerekiyor. Sorun kabloda mı acaba? Bilen cevap verebilir mi?
herkesbilir Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 153 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-8700 (3.20 GHz) XFX RX 6700 XT Speedster Qick 319 Black Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 Modem üzerinde başka port varsa değiştirip dener misin?
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 6 Kasım 2023 #3 Crc hatası oluştuğu için olabilir, genelde kabloda sorun olduğunda meydana gelir. Başka kablo ya da başka portta dener misiniz?
Crc hatası oluştuğu için olabilir, genelde kabloda sorun olduğunda meydana gelir. Başka kablo ya da başka portta dener misiniz?
E Erostales Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 herkesbilir dedi: Modem üzerinde başka port varsa değiştirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Modem kablosunu çıkarıp takmıyorum ki, kasadakini çıkarıp takınca düzeliyor, modem de bir problem yoktur herhalde. ygtylc dedi: Crc hatası oluştuğu için olabilir, genelde kabloda sorun olduğunda meydana gelir. Başka kablo ya da başka portta dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka kablo yok, kasa da zaten bir tane port var deneyecek baska bir pc yok
herkesbilir dedi: Modem üzerinde başka port varsa değiştirip dener misin? Genişletmek için tıkla... Modem kablosunu çıkarıp takmıyorum ki, kasadakini çıkarıp takınca düzeliyor, modem de bir problem yoktur herhalde. ygtylc dedi: Crc hatası oluştuğu için olabilir, genelde kabloda sorun olduğunda meydana gelir. Başka kablo ya da başka portta dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef başka kablo yok, kasa da zaten bir tane port var deneyecek baska bir pc yok
herkesbilir Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 153 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-8700 (3.20 GHz) XFX RX 6700 XT Speedster Qick 319 Black Corsair Vengeance 16 GB (2X8) 3200 MHz Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 Erostales dedi: Modem kablosunu çıkarıp takmıyorum ki, kasadakini çıkarıp takınca düzeliyor, modem de bir problem yoktur herhalde. Maalesef başka kablo yok, kasa da zaten bir tane port var deneyecek baska bir PC yok. Genişletmek için tıkla... Zaten amaç modemi test etmek. Modem arkasında başka bir porta takıp deneyin. Sonuç aynı ise Wi-Fi kullanarak test yapın sonuçları bekliyorum.
Erostales dedi: Modem kablosunu çıkarıp takmıyorum ki, kasadakini çıkarıp takınca düzeliyor, modem de bir problem yoktur herhalde. Maalesef başka kablo yok, kasa da zaten bir tane port var deneyecek baska bir PC yok. Genişletmek için tıkla... Zaten amaç modemi test etmek. Modem arkasında başka bir porta takıp deneyin. Sonuç aynı ise Wi-Fi kullanarak test yapın sonuçları bekliyorum.
E Erostales Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 255 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #6 herkesbilir dedi: Zaten amaç modemi test etmek. Modem arkasında başka bir porta takıp deneyin. Sonuç aynı ise Wi-Fi kullanarak test yapın sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasina erisimim yok, duvarda asılı arkasi duvara bakiyor yani, plastik kelepce ile bagli
herkesbilir dedi: Zaten amaç modemi test etmek. Modem arkasında başka bir porta takıp deneyin. Sonuç aynı ise Wi-Fi kullanarak test yapın sonuçları bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Modemin arkasina erisimim yok, duvarda asılı arkasi duvara bakiyor yani, plastik kelepce ile bagli