Çözüldü Ethernet kablosunu PC görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xSatsujin

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Selamlar, daha bugün kargom geldi ve ugreen CAT 6 flat Ethernet kablosu almıştım. PC'ye taktım modemde gözüktü PC'ye takınca internet gelmedi ve ağ bağdaştırıcılarında gözükmüyordu,ama yeşil ve turuncu ışık yanıyordu sonra işte Windows Update yaptım PC'yi aç kapa yaptım şimdi hiç ışık yanmıyor. Anakartım B450M S2H. Ethernet Driver'ı veya başka bir yolu varsa söyleyebilir misiniz?
NOT: Sorun çözüldü onay beklemeden kapatılabilir. LAN Driver'ını indirdim.

Selamlar, daha bugün kargom geldi ve ugreen CAT 6 flat Ethernet kablosu almıştım. PC'ye taktım modemde gözüktü PC'ye takınca internet gelmedi ve ağ bağdaştırıcılarında gözükmüyordu, ama yeşil ve turuncu ışık yanıyordu sonra işte Windows Update yaptım PC'yi aç kapa yaptım şimdi hiç ışık yanmıyor. Anakartım B450M S2H. Ethernet Driver'ı veya başka bir yolu varsa söyleyebilir misiniz?

Bu sürücüyü kurup deneyin.

Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcısının donanım kimliğini alıp Google da ara uygun driver karşına çıkacaktır driver güncellemesinden sonra olmazsa belki kabloda bir arıza olabilir deneyebileceğin başka bir kablo bulmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı