Ethernet kablosunu takınca çalışmıyor

StrangerBoys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
Ethernet kablosunu takıyorum hiçbir şey değişmiyor. Evet, sanki hiç takmamışım gibi devam ediyor. Bundan yaklaşlık 7 ay önce laptopuma kahve dökülmüştü ondan olabilir mi diye düşündüm ama olamaz çünkü diğer delikler sorunsuz çalışıyor. Mouse, klaveye, kulaklık delikleri sorunsuz çalışıyor. Ethernet kablosunu Wi-Fi'nin 1. ve 2. deliğine takmayı denedim hiçbir şey değişmedi. Bilgisayarıma da taktım yine bir şey değişmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinde Ethernet'i görebiliyor musun? Yada komut satırını açıp ipconfig komutunu çalıştırdıktan sonra?

Ethernet kablosunu taktığın zaman lamba yanıyor mu?

Aygıt yöneticisinde Ethernet'i görebiliyor musun? Yada komut satırını açıp ipconfig komutunu çalıştırdıktan sonra?

dediğini pek anlamadım ama bu fotoğrafa bir bakabilirsin

dediğini pek anlamadım ama bu fotoğrafa bir bakabilirsin
fotoğrafıda gönderemiyorum

Aygıt yöneticisinde Ethernet'i görebiliyor musun? Ya da komut satırını açıp Ipconfig komutunu çalıştırdıktan sonra?

Burada hiç ışık gözükmüyor.

Ağ bağdaştırıcı kısmında Hyper-V Virtual Ethernet Adapter ve Hyper-V Virtual Ethernet Adapter #2 var. bu Hyper Virtual eğer marka ise benimki değildir

Son düzenleme:
Ethernet kablosu başka bir cihazda sorunsuz çalışıyorsa, Ethernet çipine zarar gelmiş olabilir. Ethernet kablosunu başka bir cihazda deneyin. Başka bir cihazınız yoksa, modeminizdeki iki porta takarak loopback testi yapabilirsiniz (eğer ışıklar senkron bir şekilde yanıyorsa). Eğer kablo da sorun varsa, başka bir kablo deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…