K Keremmxo78 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 473 2 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Evimde bir Ethernet kablosu var. Bunu modeme ve PC'ye bağlıyorum fakat bağladığımda çarpı işaretinde oluyor, yani bağlanmamış olarak gösteriyor. Fakat Ethernet modeme ve PC'ye bağlı. Sorun nedir?
Merhabalar. Evimde bir Ethernet kablosu var. Bunu modeme ve PC'ye bağlıyorum fakat bağladığımda çarpı işaretinde oluyor, yani bağlanmamış olarak gösteriyor. Fakat Ethernet modeme ve PC'ye bağlı. Sorun nedir?
buckeyeZ Centipat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 32 2 Nisan 2021 #2 Ethernet girişleri bozulmuş olabilir
KadirhanCoach Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 311 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Spor Eğitmeni 2 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben aynı sıkıntı yaşayan birkaç arkadaş böyle bir çözüm sundum işe yaradı sende dene istersen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben aynı sıkıntı yaşayan birkaç arkadaş böyle bir çözüm sundum işe yaradı sende dene istersen.