lahmacun ama boş Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Ethernet kablosu kullanıyorum ve kapı kapanınca biraz eziliyor, internet performansımı düşürür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 1 Şubat 2023 #2 lahmacun ama boş dedi: Ethernet kablosu kullanıyorum ve kapı kapanınca biraz eziliyor, internet performansımı düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Düşürür. Benim kablomun dışı soyulmuştu ve ezilmeye bağlı hızım yarı yarıya düşmüştü. Kablonun o kısmını kesip öyle kullandığımda düzeldi.
lahmacun ama boş dedi: Ethernet kablosu kullanıyorum ve kapı kapanınca biraz eziliyor, internet performansımı düşürür mü? Genişletmek için tıkla... Düşürür. Benim kablomun dışı soyulmuştu ve ezilmeye bağlı hızım yarı yarıya düşmüştü. Kablonun o kısmını kesip öyle kullandığımda düzeldi.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.861 Çözümler 14 Yer Hatay 1 Şubat 2023 #3 Eğer kapının altında boşluk varsa oradan geçir ben öyle yapıyorum. Ezilmesi kabloları koparabilir.
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 891 Çözümler 12 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #4 Kablo hasar gördüğünde kopukluk, bağlanmama gibi durum olabilir.